Selecteer een pagina

De Coach

Als ervaren Agile Coach maximaliseert Wendell Pengel de bedrijfswaarde door individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het toepassen van Agile en Lean principes en methoden. Ik creëer bewustzijn binnen teams over hoe zij zelf-organiserend worden om een duurzaam tempo te kunnen aanhouden voor het leveren van hoogwaardige bedrijfswaarde. Hierbij is het continu blijven verbeteren en leren (experimenten) belangrijk.

Als ORSC™ trained coach helpt ik organisaties de dis-balansen of blokkades die binnen en buiten teams bestaan weer tot werkbare relaties om te buigen.

Mijn kennis en ervaring van meer dan 10 jaar heb ik opgebouwd binnen de overheid (DJI, ICTU, DUO, RWS), retail (Albert Heijn Delhaize), bancaire (ING), industrie (Shell, DuPont, Elf Petroland), telecom (KPN) en internet (KPN, Tele2, Telfort) domeinen.

Als Agile Coach werk ik resultaatgericht met een pragmatische aanpak waarbij communicatie (luisteren, begrijpen en spreken) binnen alle lagen van de organisatie voor mij essentiële skills zijn als coach.

Mijn ervaringsoverzicht is terug te lezen op LinkedIn

Wendell Pengel Sr.

Wendell Pengel