Over Mezelf

Als ervaren Team (Agile) Coach ben ik gespecialiseerd in het optimaliseren van zakelijke waarde door individuen, teams en organisaties deskundig te begeleiden bij de implementatie van Agile, Scrum en Lean principes en methodologieën. Deze werkwijzen versterken de betrokkenheid van medewerkers, teamprestaties en de algehele productiviteit van de organisatie op een samenhangende manier. Door teams te voorzien van praktische tools en strategieën, geef ik hen de kracht om zelforganiserend te worden en tegelijkertijd een duurzaam tempo te behouden voor voortdurende groei en ontwikkeling. Mijn waardering voor het potentieel van uw organisatie stelt teams in staat om groeimogelijkheden te benutten door geoptimaliseerde teamwork, naadloze communicatie en verbeterde samenwerking.

Door het toepassen van systemische coachingsmethoden faciliteer ik de transformatie van operationele onevenwichtigheden en uitdagingen van externe teams naar productieve relaties. Dit is met name van cruciaal belang in het tijdperk van hybride arbeidskrachten, waar werknemers volledig of gedeeltelijk op afstand kunnen werken. Met op maat gemaakte coaching strategieën zorg ik voor naadloze afstemming tussen alle teams, ongeacht hun gekozen werklocatie.

Als Personal Coach ligt mijn toewijding in het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waar mijn cliënten zich vrij voelen om hun gedachten en gevoelens te delen. Mijn aanpak is gericht op het bevorderen van zelfbewustzijn, zodat mijn cliënten intrinsiek gemotiveerd raken om hun eigen kennis en vaardigheden te ontdekken en te benutten. Het erkennen van hun potentieel en het doorbreken van zelfopgelegde beperkingen vormt een integraal onderdeel van mijn coaching.

Met meer dan 30 jaar uitgebreide ervaring in verschillende sectoren, waaronder overheid (DJI, ICTU, DUO, RWS), detailhandel (Albert Heijn Delhaize), bankwezen (ING), industrie (Shell, DuPont, Elf Petroland), postorderbedrijf (PostNL), telecom (KPN), internet (KPN, Tele2, Telfort) en contentplatformdiensten (Foleon), heb ik mijn kennis en expertise ontwikkeld.

Mijn coaching diensten zijn zorgvuldig ontworpen om tastbare resultaten en gewenste uitkomsten te leveren. Mijn pragmatische aanpak legt de nadruk op effectieve communicatie (luisteren, begrijpen en verwoorden) op elk niveau van uw organisatie, wat zorgt voor een alomvattende en impactvolle coaching ervaring.

Als een door ICF gecertificeerde professionele coach (PCC), met een veelzijdige ervaring, nodig ik u van harte uit mijn LinkedIn profiel te raadplegen..

Wendell Sr. Pengel

Wendell Sr. Pengel