Over Mezelf

Over Mezelf

Als een ervaren Team (Agile) Coach maximaliseer ik de businesswaarde door individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het toepassen van Agile, Scrum en Lean principes en methodes. Hierbij werken wij samen om de betrokkenheid van werknemers, teamprestaties en de productiviteit van de organisatie te verbeteren. Ik bied teams de tools, praktische strategieën en oplossingsgerichte toepassingen om zelfsturend te worden, terwijl een duurzaam tempo voor groei en ontwikkeling wordt behouden. Door de volledige capaciteiten van jouw organisatie te herkennen, kunnen teams gebruik maken van de mogelijkheden die al bestaan voor groei door middel van geoptimaliseerd teamwork, communicatie en samenwerking.

Met behulp van systemisch coaching help ik organisaties bij het transformeren van ongelijkheden of blokkades in de operationele structuur en externe teams in werkbare relaties. Dit is met name belangrijk voor bedrijven die zijn overgestapt op een hybride werkwijze, waarbij werknemers volledig remote of gedeeltelijk remote werken. Met behulp van de juiste coachingsstrategieën kun jij ervoor zorgen dat alle teams op één lijn zitten, ongeacht waar zij werken.

Ik heb mijn uitgebreide kennis en veelzijdige ervaring opgebouwd gedurende meer dan 30 jaar aan ervaring in sectoren zoals de overheid (DJI, ICTU, DUO, RWS), de detailhandel (Albert Heijn Delhaize), het bankwezen (ING), de industrie (Shell, DuPont, Elf Petroland), de postwereld (PostNL), de telecomsector (KPN), internetbedrijven (KPN, Tele2, Telfort) en providers voor contentplatforms (Foleon).

Mijn coachingservices zijn gericht op het opbrengen van resultaten die leiden tot de gewenste uitkomsten, waarbij een pragmatische aanpak wordt geïmplementeerd waarin communicatie (luisteren, begrijpen en spreken) in alle lagen van de organisatie één van mijn voornaamste prioriteiten is als jouw Coach.

Als je meer informatie over mijn achtergrond en ervaring wilt, neem dan alsjeblieft een kijkje op mijn LinkedIn.

Skills & Certificaten