Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching

Dankzij de waardevolle feedback van mijn gewaardeerde klanten, kan ik met trots zeggen dat mijn coachingstrajecten effectief en transformerend zijn geweest voor hen. Ik ben zeer dankbaar voor de positieve impact die mijn coaching op hun leven heeft gehad en de transformaties die ze hebben doorgemaakt.

Als Personal Coach ben ik toegewijd aan het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin mijn klanten zich vrij voelen om hun gedachten en gevoelens te delen. Mijn aanpak is gericht op het stimuleren van zelfbewustzijn, zodat mijn klanten intrinsiek gemotiveerd raken om hun eigen kennis en capaciteiten te ontdekken en te benutten. Het herkennen van hun potentieel en het doorbreken van zelfopgelegde limieten is een essentieel onderdeel van mijn coaching.

Elke coachingssessie wordt op maat gemaakt om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van mijn klanten. Ik help hen om hun intuïtie te vertrouwen en in zichzelf te geloven. Tijdens onze interactie tussen inzicht en gedrag, worden mogelijkheden voor verandering blootgelegd en strategieën ontwikkeld om met belemmerende gedachtenpatronen om te gaan.

Ik begeleid mijn klanten volledig tijdens hun leerproces van bewustwording en zelfontdekking. Ik ben hun neutrale sparring- en verantwoordingspartner, waardoor ze in staat zijn om persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Ik bied een objectieve blik op iedere situatie en help hen om vanuit diverse perspectieven te kijken, negatieve gedachteprocessen te hervormen en hun beste versie te worden.

De terugkoppeling van mijn klanten heeft mij geholpen om mijn coachingssessies nog verder te verbeteren. Ik stimuleer hen om zelfstandig tot inzichten te komen en ben er om hen te ondersteunen bij hun persoonlijke reis. De positieve invloed van de coaching wordt zowel op werk- als persoonlijk gebied erkend.

Ik ben oprecht dankbaar voor de transformaties die mijn klanten hebben doorgemaakt en voor de waardevolle ervaringen die we samen hebben gedeeld. Het is mijn passie om anderen te helpen groeien en ik kijk er naar uit om meer mensen te begeleiden op hun reis naar succes en persoonlijke groei.

Wil jij ontdekken hoe mijn coachingssessies ook jou kunnen helpen om je verwachtingen te overtreffen en jouw volledige potentieel te bereiken? Stuur mij gerust een bericht om een eerste online meeting in te plannen. Laten we samen aan de slag gaan om jouw levensdoelen helder te definiëren en de reis naar transformatie te beginnen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Waarderingen

De sessies personal coaching met Wendell heb ik als confronterend en effectief ervaren. Zijn aanpak past goed bij hoe ik zelf ook werk, op zoek naar het oplossen van het (onderliggend) probleem en hoe dat te veranderen.

Daarbij was het zeker fijn dat Wendell ook snel doorhad hoe mij te benaderen, wat werkt wel en wat werkt niet. Geen one-size-fits-all aanpak en dat was ook precies wat ik nodig had.

Dat hij ook een multiculturele achtergrond heeft, net als ik, heb ik als prettig ervaren. Een fijne pré die af en toe net zaken in een scherper daglicht plaats zonder zonder in hokjes te denken of labels op te plakken.

Wat ik vooral meeneem uit de sessies zijn de inzichten in hoe mijn systeem in elkaar zit, goed inzit in wat mijn waarden zijn en waarom die waarden zo belangrijk zijn. Dankjewel Wendell, voor jouw hulp bij ook weer een cruciale stap in zowel mijn persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Ashna Roeplal

Business Process Manager, Nationale-Nederlanden, NEDERLAND

Ik heb heel veel aan de coaching gehad. Nu, weken na mijn laatste sessie, denk ik nog veel aan wat ik heb geleerd en kan ik dit concreet toepassen. Dit heb ik te danken aan de manier waarop Wendell coacht. Hij zorgt ervoor dat je zelfstandig tot inzichten komt.

Rosa Dekker

Project Manager, Ahold Delhaize, NEDERLAND

Dit was mijn eerste persoonlijk coachingstraject. Het startpunt van mijn levensdoel helder, zuiver en concreet verwoorden heeft tot een zeer bijzondere onverwachte mooie transformatie geleid.

Mijn innerlijke kracht en kompas zijn versterkt. Het heeft mij van binnen veranderd en deze persoonlijke transformatie had ik zonder de persoonlijke coaching nooit bereikt. Thank you for this precious gift!

Marysol Rodriguez

Manager Training & Development, Kooyman, CURAÇAO

Ik heb de coaching van Wendell als effectief en zeer prettig ervaren. De sessies overtroffen mijn hoge verwachtingen. Ik werd uitgedaagd en ondersteund om mezelf beter te begrijpen en een plan te ontwikkelen om zelf vooruit te komen.

Of het nu werk gerelateerd of persoonlijk is, de coaching heeft een positieve invloed op hoe ik nu om ga met uitdagingen in het leven.

Dean Tokarijo

Software Quality Consultant, Salves, NEDERLAND

Wendell is een geweldige persoonlijke coach die me door een geweldige persoonlijke reis heeft geleid. Gedurende de hele weg was hij ondersteunend, attent, toegewijd en respectvol. Zijn coaching hielp me groeien in vele aspecten van mijn leven en legde een stabiele basis voor verdere ontwikkeling. Ik ben erg dankbaar en beveel de diensten van Wendell oprecht aan!

Aneliya Evtimova

Agile Lead, Ahold Delhaize, NEDERLAND