Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding die is gebaseerd op respect en een gelijke één-op-één relatie. Hierbij vormen vertrouwen, eerlijkheid en vertrouwelijkheid de fundamenten. Het doel is om positiviteit op te bouwen in elk individu, waardoor je een intrinsieke bewustwording creëert van jouw eigen kennis. Daarnaast kun je jouw vermogen herkennen om negatieve gedragingen te veranderen en je bestaande, zelfopgelegde limieten te doorbreken.

Elk van persoonlijke coachingssessies is gemaakt op basis van de unieke behoeften van mijn cliënten. Je zult leren om jouw instincten te vertrouwen, in je eigen kunnen te geloven en om de mogelijkheden voor verandering te zien die worden blootgelegd tijdens de interactie tussen inzicht en gedrag.

Als een Co-Actieve Coach, ondersteun en begeleid ik jou volledig gedurende dit leerproces van bewustwording en jezelf leren kennen. Tijdens de eerste sessie beoordelen we waar jij je momenteel in jouw leven bevindt en definiëren wij de gebieden waarin jij wilt groeien en ontwikkelen. Dit omvat, bijvoorbeeld, verborgen of uitgestelde doelen, grote veranderingen in het leven, jezelf beter leren kennen, of strategieën aanleren om te dealen met terugkerende, hinderende gedachtenpatronen.

Als jouw eigen toegewijde coach, ben ik jouw neutrale sparring- en verantwoordingspartner terwijl wij samenwerking om jouw persoonlijke en professionele doelstellingen te bereiken. Ik bied een objectieve blik op iedere situatie vanuit een nieuw perspectief, waarbij ik jou help om situaties vanuit iedere hoek te bekijken, negatieve gedachtenprocessen te hervormen en om de beste versie van jezelf te worden.

Wil jij leren hoe mijn persoonlijke coachingssessies jou kunnen helpen om je verwachtingen te overtreffen en jouw volledige potentie te bereiken? Stuur mij een bericht op om een eerste online meeting in te plannen.

Ik kijk ernaar uit om je snel te spreken!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Waarderingen

De sessies personal coaching met Wendell heb ik als confronterend en effectief ervaren. Zijn aanpak past goed bij hoe ik zelf ook werk, op zoek naar het oplossen van het (onderliggend) probleem en hoe dat te veranderen.

Daarbij was het zeker fijn dat Wendell ook snel doorhad hoe mij te benaderen, wat werkt wel en wat werkt niet. Geen one-size-fits-all aanpak en dat was ook precies wat ik nodig had.

Dat hij ook een multiculturele achtergrond heeft, net als ik, heb ik als prettig ervaren. Een fijne pré die af en toe net zaken in een scherper daglicht plaats zonder zonder in hokjes te denken of labels op te plakken.

Wat ik vooral meeneem uit de sessies zijn de inzichten in hoe mijn systeem in elkaar zit, goed inzit in wat mijn waarden zijn en waarom die waarden zo belangrijk zijn. Dankjewel Wendell, voor jouw hulp bij ook weer een cruciale stap in zowel mijn persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Ashna Roeplal

Business Process Manager, Nationale-Nederlanden, NEDERLAND

Ik heb heel veel aan de coaching gehad. Nu, weken na mijn laatste sessie, denk ik nog veel aan wat ik heb geleerd en kan ik dit concreet toepassen. Dit heb ik te danken aan de manier waarop Wendell coacht. Hij zorgt ervoor dat je zelfstandig tot inzichten komt.

Rosa Dekker

Project Manager, Ahold Delhaize, NEDERLAND

Dit was mijn eerste persoonlijk coachingstraject. Het startpunt van mijn levensdoel helder, zuiver en concreet verwoorden heeft tot een zeer bijzondere onverwachte mooie transformatie geleid.

Mijn innerlijke kracht en kompas zijn versterkt. Het heeft mij van binnen veranderd en deze persoonlijke transformatie had ik zonder de persoonlijke coaching nooit bereikt. Thank you for this precious gift!

Marysol Rodriguez

Manager Training & Development, Kooyman, CURAÇAO

Ik heb de coaching van Wendell als effectief en zeer prettig ervaren. De sessies overtroffen mijn hoge verwachtingen. Ik werd uitgedaagd en ondersteund om mezelf beter te begrijpen en een plan te ontwikkelen om zelf vooruit te komen.

Of het nu werk gerelateerd of persoonlijk is, de coaching heeft een positieve invloed op hoe ik nu om ga met uitdagingen in het leven.

Dean Tokarijo

Software Quality Consultant, Salves, NEDERLAND

Wendell is een geweldige persoonlijke coach die me door een geweldige persoonlijke reis heeft geleid. Gedurende de hele weg was hij ondersteunend, attent, toegewijd en respectvol. Zijn coaching hielp me groeien in vele aspecten van mijn leven en legde een stabiele basis voor verdere ontwikkeling. Ik ben erg dankbaar en beveel de diensten van Wendell oprecht aan!

Aneliya Evtimova

Agile Lead, Ahold Delhaize, NEDERLAND