Team (Agile) Coaching

Ben jij op zoek naar een ervaren en gepassioneerde Agile coach?

Wanneer je een partnerschap aangaat met PenSynergy, krijg jij een effectieve strategische richting om in te slaan. Dit bereiken wij door middel van een betekenisvol partnerschap en een waarden-gedreven aanpak die op maat is gemaakt voor de doelen en missie van jouw bedrijf.  Ik help bij het maximaliseren van de waarde van jouw bedrijf door individuen, teams en organisaties te helpen bij de toepassing van Agile principes en methodes. Deze zijn specifiek ontworpen om de werknemers te betrekken, de productiviteit te verhogen en de winstgevendheid op zowel korte als lange termijn te verbeteren.

Wendbaarheid, aanpassingsvermogen en het vermogen om op te schalen zijn in de huidige, digitaal gedreven zakenwereld niet langer extra’s om te hebben als organisatie. Ze vormen cruciale business componenten die niet alleen optimale efficiëntie creëren, maar die organisaties ook helpen om direct te concurreren in hun eigen niche én om een competitief voordeel te hebben op een globale schaal.

Hoe verschil ik van andere Agile coaches?

Als een professional met jarenlange ervaring in diepgaande coaching, technologie en met zakelijke ervaring, begrijp ik de dringende noodzaak waarmee organisaties zich moeten aanpassen om mee te kunnen evolueren met moderne technologieën en veranderende eisen van consumenten.

Ik heb gedurende mijn carrière organisaties begeleid door volledige Agile transformaties, waarbij ik mijn ervaring heb gebruikt voor het opschalen van (SAFe, LeSS, hybride, Lean, Holacracy), het coachen van teams en voor het integreren van technologie (waaronder Java, CI / CD en DevOps). Hiermee heb ik organisaties geholpen om de obstakels te overwinnen die normaliter hun productiviteit hebben gelimiteerd.

Het resultaat? Betrokken teams en sterke prestaties – met de ruimte om op te schalen voor toekomstige groei.

Wat is jouw visie voor het bouwen en onderhouden van goed presterende teams?

Als Agile coach creëer ik bewustwording binnen teams over de manieren waarop zij zelfsturend kunnen worden, terwijl ze tegelijkertijd een duurzaam tempo behouden voor groei, ontwikkeling en toekomstige globalisatie.  Ik gebruik een holistische aanpak, met een focus op strategieën die hoogwaardige businesswaarde creëren via continue verbetering. Bij deze aanpak worden werknemers betrokken op elk niveau van de organisatie.

Wij werken samen om kwaliteitsoplossingen te implementeren die zorgvuldig gepland zijn en attent uitgevoerd worden. Dit alles met een praktische aanpak en dynamisch problemen oplossen, zodat er een volledige transformatie in het gehele personeel plaatsvindt.  Door teams te creëren die het heft in eigen handen nemen om beslissingen te maken voor het grotere geheel van de organisatie, wordt succes een gedeelde verantwoordelijkheid die is gebaseerd op de inzet van elk teamlid, zowel op individuele als collectieve basis.